Македонският премиер Димитър Ковачевски определи като хулигански сблъсъци снощните инциденти в Скопие,

...
Македонският премиер Димитър Ковачевски определи като хулигански сблъсъци снощните инциденти в Скопие,
Коментари Харесай

Ковачевски определи като хулигански снощните инциденти в Скопие

Македонският премиер Димитър Ковачевски определи като " хулигански конфликти " снощните произшествия в Скопие, при които българин беше наръган, а още 19 души задържани.

" Първо, това през вчерашния ден беше резултат от дейностите на хулигани и от едната, и от другата страна. 15-20 хулигани, които се биеха и между тях, са наранили и служител на реда. Благодарение на докторите, той е превързан и пуснат за домашно лекуване ", сподели Ковачевски.

Вътрешният министър Оливер Спасовски заяви, че самоличността на нападателите е изяснена и те се търсят.

Българският жител, който беше ранен преди мача сред ПФК " Левски " - София и ФК " Шкупи " - Скопие нощес, е в устойчиво положение, откакто през вчерашния ден вечерта беше опериран в болница " Св. Наум Охридски ".

Български футболни почитатели бяха нападнати нощес в квартал " Чаир " в Скопие. Преди мача групата последователи е била отделена във почитател зона, само че след извънредно щателните инспекции се е стигнало до конфликти. 

" Едно много огромно меле, в което безусловно всеки може да пострада, както и безусловно всеки може, на случаен принцип, да бъде арестуван. Това, което получихме ние като информация малко преди да напуснем стадиона беше, че 17 души ще бъдат освободени на сутринта единствено с парична санкция, и за двама да има някакви последствия за нарушение на публичния ред ",  заяви за БНР Никола Бошняков от сдружението " Левски за левскарите ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР